Privacy policy
Mate.ua приділяє велику увагу захисту персональних даних своїх користувачів. Користувачі інтернет-магазину Mate.ua можуть переглядати сторінки сайту не повідомляючи про себе ніяких персональних даних. Однак, для надання послуг, пов'язаних з купівлею товарів, представлених в нашому інтернет-магазині, нам потрібні Ваші контактні дані для того, щоб ми могли зв'язатися з Вами, підтвердити замовлення і доставити Вам замовлений товар. Ваші персональні дані ми не передаємо третім особам і захищаємо їх конфіденційність.

1. Загальні положення
1.1 Дана політика конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття персональних даних Користувача. Персональні дані Користувача ми отримуємо від Користувача при оформленні замовлення через корзину магазина, при оформленні замовлення за телефонами, які вказані на сайті. Персональні дані Користувача заповнюються Користувачем (при оформленні замовлення через корзину магазина). Обов'язкова для надання послуги інформація позначена спеціальним чином. Інша інформація надається Користувачем на його розсуд.
1.2 Конфіденційність персональних даних - обов'язкова умова для дотримання магазином доступу до персональних даних Користувача, з вимогою не допускати їх поширення без згоди Користувача або наявності іншої законної підстави.
1.3 Використання Користувачем сайту інтернет-магазину Mate.ua означає згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Користувача.
1.4 У випадку незгоди з умовами Політики Користувач повинен припинити використання сайту інтернет-магазину Mate.ua.
1.5 Ця Політика застосовується тільки до сайту інтернет-магазину Mate.ua. Інтернет-магазин Mate.ua не контролює і не несе відповідальність за сайти третіх осіб.
1.6 Адміністрація сайту не перевіряє достовірність персональних даних, що надаються Користувачем сайту інтернет-магазину.

2. Персональні дані
2.1 Інтернет-магазин Mate.ua збирає наступні персональні дані, а саме: ім'я, прізвище, контактний телефон, адреса електронної пошти, адреса для доставки. Також, ми отримати від Вас цю інформацію по телефону.
2.2 Інша інформація надається Користувачем на його розсуд.
2.3 Інтернет-магазин Mate.ua не збирає IP-адреси користувачів.

3. Цілі збору і обробки персональних даних користувачів
3.1 Метою обробки персональних даних є забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання/ отримання та здійснення розрахунків за придбані товари/послуги
3.2 Інтернет-магазин Mate.ua збирає і зберігає тільки ті персональні дані, які необхідні для надання послуг з продажу і доставки замовлених Вами товарів.
3.3 Інтернет-магазин Mate.ua збирає дані для зв'язку з Користувачем, в тому числі подання відповідного повідомлення про надання послуги, інформування Користувача про наявність товару, підтвердження замовлення, доставки замовлених Користувачем товарів, для зв'язку кур'єрської служби з Користувачем, а також для обробки запитів і заявок від Користувача.
3.4 Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну, будь-яким законним способом.

4. Умови надання доступу до бази даних
4.1 Ми не передаємо персональні дані Користувача третім особам крім випадків визначених законодавством України.
4.2 Розкриття персональних даних Користувача проводиться при замовленні Користувачем товарів в інтернет-магазині Mate.ua. Зокрема Користувач погоджується з тим, що інтернет-магазин Mate.ua має права передавати персональні дані кур'єрським службам, організаціям поштового зв'язку, операторам електрозв'язку, виключно з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на сайті інтернет-магазину Mate.ua, включаючи доставку Товару.
4.3 При втраті або розголошення персональних даних інтернет-магазин Mate.ua інформує Користувача про втрату або розголошення персональних даних.
4.4 Інтернет-магазин Mate.ua приймає необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

5. Зміна Користувачем персональної інформації
5.1 Користувач може в будь-який момент змінити (оновити, доповнити, видалити) надану їм персональну інформацію або її частину, надіславши електронного листа з відповідною вимогою на адресу mate@mate.ua.

6. Зміна Політики конфіденційності
6.1 Ми маємо право змінити умови Політики конфіденційності. У такому випадку, ми замінимо версію документа на сторінці "Політика конфіденційності". Будь ласка, періодично переглядайте ці умови, щоб бути поінформованими про те, як інтернет-магазин Mate.ua захищає персональні дані своїх користувачів.

7. Зворотній зв'язок. Питання та пропозиції
7.1 Всі пропозиції або питання поп приводу цієї Політики слід повідомляти інтернет-магазину Mate.ua за електронною адресою mate@mate.ua

______________
Закон України «Про захист персональних даних»
Privacy notice online purchase
Why do we use your personal data?

We will use your personal data to manage your purchase online at & Other Stories by processing your orders and returns via our online services and send you notifications of delivery status or in the event of any problems with the delivery of your items.

We will use your personal data to manage your payments. We will also use your data in order to handle complaints and warranty matters for products.

Your personal data is being used to identify you and to validate your legal age for shopping online and to confirm your address with external partners.

We want to offer you different payment alternatives and will carry out analysis in order to find out what payment alternatives are available to you, including your payment history and credit checks.

What types of personal data do we process?
We will process following categories of personal data

* Contact information such as name, address, e-mail address and telephone number

* Payment information and payment history

* Order information

If you have a & Other Stories account we will also process your personal data submitted in relation to the account such as

* Account ID

* Shopping history

Who has access to your personal data?

Your data will be shared within the H&M group (for details on the companies within the H&M group, please refer to our annual report which may be found at about.hm.com).

Your personal data that is forwarded to third parties, is only used to provide you with the services mentioned above, companies to validate your address, communication agencies to send you order confirmation, warehouse and distribution suppliers in connection with the delivery of your order. Payment service providers for your payment. Credit reference agencies for identity and credit checks and debt collection agencies.

We never pass on, sell or swap your data for marketing purposes to third parties outside the H&M group.

Please be aware that many of these recipient companies have an independent right or obligation to process your personal data.

What is the legal ground to process your personal data?

The processing of your personal data is necessary for & Other Stories to fulfil the service of manage and deliver the order to you.

How long do we save your data?

We will keep your data as long as you are an active customer. For customers with an account we will keep your personal data for 36 months after your latest purchase. For customers with a guest checkout we will keep your personal data for 6 months after your latest purchase.

mate@mate.ua
84 Velyka Vasylkivska str., Kyiv
mon-fri 12:00-20:00
sat 13:00-19:00
sun 13:00-17:00