Політика конфіденційності Інтернет-магазину
Mate.ua приділяє велику увагу захисту персональних даних своїх користувачів. Користувачі інтернет-магазину Mate.ua можуть переглядати сторінки сайту не повідомляючи про себе ніяких персональних даних. Однак, для надання послуг, пов'язаних з купівлею товарів, представлених в нашому інтернет-магазині, нам потрібні Ваші контактні дані для того, щоб ми могли зв'язатися з Вами, підтвердити замовлення і доставити Вам замовлений товар. Ваші персональні дані ми не передаємо третім особам і захищаємо їх конфіденційність.

1. Загальні положення
1.1 Дана політика конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття персональних даних Користувача. Персональні дані Користувача ми отримуємо від Користувача при оформленні замовлення через корзину магазина, при оформленні замовлення за телефонами, які вказані на сайті. Персональні дані Користувача заповнюються Користувачем (при оформленні замовлення через корзину магазина). Обов'язкова для надання послуги інформація позначена спеціальним чином. Інша інформація надається Користувачем на його розсуд.
1.2 Конфіденційність персональних даних - обов'язкова умова для дотримання магазином доступу до персональних даних Користувача, з вимогою не допускати їх поширення без згоди Користувача або наявності іншої законної підстави.
1.3 Використання Користувачем сайту інтернет-магазину Mate.ua означає згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Користувача.
1.4 У випадку незгоди з умовами Політики Користувач повинен припинити використання сайту інтернет-магазину Mate.ua.
1.5 Ця Політика застосовується тільки до сайту інтернет-магазину Mate.ua. Інтернет-магазин Mate.ua не контролює і не несе відповідальність за сайти третіх осіб.
1.6 Адміністрація сайту не перевіряє достовірність персональних даних, що надаються Користувачем сайту інтернет-магазину.

2. Персональні дані
2.1 Інтернет-магазин Mate.ua збирає наступні персональні дані, а саме: ім'я, прізвище, контактний телефон, адреса електронної пошти, адреса для доставки. Також, ми отримати від Вас цю інформацію по телефону.
2.2 Інша інформація надається Користувачем на його розсуд.
2.3 Інтернет-магазин Mate.ua не збирає IP-адреси користувачів.

3. Цілі збору і обробки персональних даних користувачів
3.1 Метою обробки персональних даних є забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання/ отримання та здійснення розрахунків за придбані товари/послуги
3.2 Інтернет-магазин Mate.ua збирає і зберігає тільки ті персональні дані, які необхідні для надання послуг з продажу і доставки замовлених Вами товарів.
3.3 Інтернет-магазин Mate.ua збирає дані для зв'язку з Користувачем, в тому числі подання відповідного повідомлення про надання послуги, інформування Користувача про наявність товару, підтвердження замовлення, доставки замовлених Користувачем товарів, для зв'язку кур'єрської служби з Користувачем, а також для обробки запитів і заявок від Користувача.
3.4 Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну, будь-яким законним способом.

4. Умови надання доступу до бази даних
4.1 Ми не передаємо персональні дані Користувача третім особам крім випадків визначених законодавством України.
4.2 Розкриття персональних даних Користувача проводиться при замовленні Користувачем товарів в інтернет-магазині Mate.ua. Зокрема Користувач погоджується з тим, що інтернет-магазин Mate.ua має права передавати персональні дані кур'єрським службам, організаціям поштового зв'язку, операторам електрозв'язку, виключно з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на сайті інтернет-магазину Mate.ua, включаючи доставку Товару.
4.3 При втраті або розголошення персональних даних інтернет-магазин Mate.ua інформує Користувача про втрату або розголошення персональних даних.
4.4 Інтернет-магазин Mate.ua приймає необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

5. Зміна Користувачем персональної інформації
5.1 Користувач може в будь-який момент змінити (оновити, доповнити, видалити) надану їм персональну інформацію або її частину, надіславши електронного листа з відповідною вимогою на адресу mate@mate.ua.

6. Зміна Політики конфіденційності
6.1 Ми маємо право змінити умови Політики конфіденційності. У такому випадку, ми замінимо версію документа на сторінці "Політика конфіденційності". Будь ласка, періодично переглядайте ці умови, щоб бути поінформованими про те, як інтернет-магазин Mate.ua захищає персональні дані своїх користувачів.

7. Зворотній зв'язок. Питання та пропозиції
7.1 Всі пропозиції або питання поп приводу цієї Політики слід повідомляти інтернет-магазину Mate.ua за електронною адресою mate@mate.ua

______________
Закон України «Про захист персональних даних»
Договір публічної оферти
Договір публічної оферти

1. Загальні положення
1.1. Справжня оферта, є офіційною пропозицією ТМ «MATE», далі за текстом - «Продавець», укласти Договір купівлі-продажу товарів дистанційним способом, тобто через Інтернет-магазин, далі по тексту - «Договір», і розміщує Публічну оферту (пропозицію) на офіційному інтернет-сайті Продавця https://mate.ua (далі -« Інтернет-сайт »).
1.2. Моментом повного і безумовного прийняття Покупцем пропозиції Продавця (акцептом) укласти електронний договір купівлі-продажу товарів, вважається факт оплати Покупцем замовлення на умовах цього Договору, у строки та за цінами, вказаними на Інтернет-сайті Продавця.

2. Поняття і визначення
2.1. У цій оферті, якщо контекст не вимагає іншого, наведені нижче терміни мають таке значення:
«Товар» - одяг, аксесуари, та супровідні предмети;
«Інтернет-магазин» - відповідно до Закону України «Про електронну комерцію», засіб для подання або реалізації товару, роботи або послуги шляхом здійснення електронної угоди.
«Продавець» - компанія, яка реалізує товари, представлені на Інтернет-сайті.
«Покупець» - фізична особа, що уклала з Продавцем Договір на умовах, викладених нижче.
«Замовлення» - вибір окремих позицій з переліку товарів, зазначених Покупцем при розміщенні замовлення і проведенні оплати.

3. Предмет договору
3.1. Продавець зобов'язується передати у власність Покупця Товар, а Покупець зобов'язується оплатити і прийняти Товар на умовах даного Договору.
Цей Договір регулює купівлю-продаж товарів в Інтернет-магазині, в тому числі:
- добровільний вибір Покупцем товарів в Інтернет-магазині;
- самостійне оформлення Покупцем замовлення в Інтернет-магазині;
- оплата Покупцем замовлення, оформленого в Інтернет-магазині;
- обробка і доставка замовлення Покупцеві у власність на умовах цього Договору.

4.Порядок оформлення замовлення
4.1. Покупець має право оформити замовлення на будь-який товар, представлений на Сайті Інтернет-магазину і наявний.
4.2. Кожна позиція може бути представлена в замовленні в будь-якій кількості.
4.3. При відсутності товару на складі, Менеджер компанії зобов'язаний поставити Покупця до відома (по телефону або через електронну пошту).
4.4. При відсутності товару Покупець має право замінити його товаром аналогічної моделі, відмовитися від даного товару, анулювати замовлення.

5.Порядок оплати замовлення
5.1. Оплата здійснюється банківською карткою платіжних сістем Visa та Master Card (Віза та Майстер Кард) на сторінці Інтернет-магазину або за готівковий розрахунок в гривнях при отриманні замовлення в роздрібній точці.
5.2. Прі не надходження коштів Інтернет-магазин залишає за собою право анулювати замовлення.

6. Умови доставки замовлення
6.1. Доставка товарів, придбаних в Інтернет-магазині, здійснюється до складів транспортних компаній, де і здійснюється видача замовлень або до роздрібної точки продажу.
6.2. Разом із замовленням Покупцеві надаються документи згідно законодавства України.

7. Права та обов'язки сторін:
7.1. Продавець має право:
- в односторонньому порядку припинити надання послуг за цим договором у разі порушення Покупцем умов цього договору.
7.2. Покупець зобов'язаний:
- своєчасно оплатити та отримати замовлення на умовах цього договору.
7.3. Покупець має право:
- оформити замовлення в Інтернет-магазині;
- оформити електронний договір;
- вимагати від Продавця виконання умов цього Договору.

8. Відповідальність сторін
8.1. Сторони несуть відповідальність за невиконання або неналежне виконання умов цього договору в порядку, передбаченому цим договором та чинним законодавством України.
8.2. Продавець не несе відповідальності за:
- змінений виробником зовнішній вигляд Товару;
- за незначне невідповідність колірної гами товару, що може відрізнятися від оригіналу товару виключно через різній колірній передачі моніторів персональних комп'ютерів окремих моделей, сматрфонів, планшетів;
- за зміст і правдивість інформації, наданої Покупцем при оформленні замовлення;
- за затримку і перебої в наданні Послуг (обробки замовлення та доставки товару), які відбуваються з причин, що знаходяться поза сферою його контролю;
- за протиправні незаконні дії, здійснені Покупцем за допомогою даного доступу до мережі Інтернет;
- за передачу Покупцем своїх мережевих ідентифікаторів - IP, MAC-адреси, логіна і пароля третім особам;
8.3. Покупець, використовуючи наданий йому доступ до мережі Інтернет, самостійно несе відповідальність за шкоду, заподіяну його діями (особисто, навіть якщо під його логіном знаходилося іншу особу) особам або їх майну, юридичним особам, державі чи моральним принципам моральності.
8.4. У разі настання обставин непереборної сили, сторони звільняються від виконання умов цього договору. Під обставинами непереборної сили для цілей цього договору розуміються події, що мають надзвичайний, непередбачений характер, які виключають або об'єктивно заважають виконанню цього договору, настання яких Сторони не могли передбачити і запобігти розумними способами.
8.5. Сторони прикладають максимум зусиль для вирішення будь-яких розбіжностей виключно шляхом переговорів.

9. Інші умови
9.1. Інтернет-магазин залишає за собою право в односторонньому порядку вносити зміни до цього договору за умови попередньої публікації його на сайті https://mate.ua
9.2. Інтернет-магазин створений для організації дистанційного способу продажу товарів через Інтернет.
9.3. Покупець несе відповідальність за достовірність інформації, зазначеної при оформленні замовлення інформації. При цьому, при здійсненні акцепту (оформленні замовлення і подальшої оплати товару) Покупець надає Продавцю свою беззастережну згоду на збір, обробку, зберігання, використання своїх персональних даних, в розумінні Закону України «Про захист персональних даних».
9.4. Оплата Покупцем оформленого в Інтернет-магазині замовлення означає повну згоду Покупця з умовами договору купівлі-продажу (публічної оферти)
9.5. Фактичною датою електронного угоди між сторонами є дата прийняття умов, відповідно до ст. 11 Закону України «Про електронну комерцію»
9.6. Використання ресурсу Інтернет-магазину для попереднього перегляду товару, а також для оформлення замовлення для Покупця є безкоштовним.
9.7. Інформація, яку надає Покупцем є конфіденційною. Інтернет-магазин використовує інформацію про Покупця виключно в цілях обробки замовлення, відправлення повідомлень Покупцеві, доставки товару, здійснення взаєморозрахунків і ін.

10. Порядок повернення товару належної якості
10.1. Повернення товару в Інтернет-магазин проводиться згідно чинного законодавства України.
10.2. Повернення товару в Інтернет-магазин проводиться за рахунок Покупця.
10.3. При поверненні Покупцем товару належної якості, Інтернет-магазин повертає йому сплачену за товар грошову суму за фактом повернення товару за вирахуванням компенсації витрат Інтернет-магазину пов'язаних з доставкою товару Покупцеві.

11. Термін дії договору
11.1.Електронний договір вважається укладеним з моменту одержання особою яка направила пропозицію укласти такий договір, відповіді про прийняття цієї пропозиції в порядку, визначеному частиною шостою статті 11 Закону України "Про електронну комерцію".
11.2. До закінчення терміну дії цей Договір може бути розірваний за взаємною згодою сторін до моменту фактичної доставки товару, шляхом повернення грошових коштів
11.3. Сторони мають право розірвати цей договір в односторонньому порядку, в разі невиконання однією із сторін умов цього Договору та у випадках передбачених чинним законодавством України.